• Vi sender indenfor 24 timer
  • Fri fragt i hele Danmark
  • Levering: 3-5 hverdage
  • Kundeservice: ks@muuio.com
  • 14 dages returret

Dansk webshop med de populære ure - nye dameure og nye herreure fra hele verden

Originale ure - stærke priser - Hurtig levering - Tilfredse kunder

Handelsbetingelser

  1. Ejeroplysninger
  2. Betaling (priser)
  3. Forsendelse (levering)
  4. Reklamationsret
  5. Refusion
  6. Fortrydelsesret
  7. Betingelser for konkurrencer
  8. Persondatapolitik
  9. Klageadgang
  10. Standardfortrydelsesformular

 

 

1. EJEROPLYSNINGER

JLB Net ApS
Fortunvænget 13
2800 Kongens Lyngby
CVR-nr: 39861364
Telefon:+45 20 87 24 54
Email: ks@muuio.com

 

2. BETALING (PRISER)

Muuio.com modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Muuio.com opkræver ikke kortgebyr.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inklusive moms.

Muuio.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Beløbet trækkes først fra dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

 

3. FORSENDELSE (LEVERING)

Muuio.com leverer lagerførte varer 3-5 hverdage efter modtagelse af ordre, medmindre er anført. Du modtager en mail med forventet leveringstid, når ordren er behandlet i vores administration. Alle køb leverer fragtfrit.

 

Muuio.com leverer med UPS og DHL, som på det danske marked, samarbejder med PostNord og Bring. Pakkerne leveres typisk uden omdeling, hvorfor din pakke skal afhentes i nærmeste pakkeshop. Du vil løbende blive orienteret omkring pakkens leveringsstatus.

 

4. REKLAMATIONSRET

Ved privatsalg gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven og 12 måneder ved salg til erhvervsdrivende. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

JLB Net ApS
Fortunvænget 13
2800 Kongens Lyngby

 Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

5. REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, så bedes der fremsendes bankoplysninger, hvorefter det aftalte beløb overføres.

 

6. FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt hos Muuio.com. Perioden regnes fra dagen for modtagelse af ordren. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og returnering skal ske senest 14 dage efter datoen for anmeldelsen af ønsket returnering.

 

Du dækker selv returneringsomkostninger og du har ansvaret for, at pakken når frem til os og er uskadt.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på ks@muuio.com eller ved at benytte standardfortrydelses-formularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

VARENS STAND, NÅR DEN RETURNERES.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Beskyttelsesplastik må ikke være fjernet og stifter i urlænker ikke fjernet og genisat.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du agere på samme vis, som man ville gøre i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

 

JLB Net ApS
Fortunvænget 13
2800 Kongens Lyngby

 

7. BETINGELSER FOR KONKURRENCER

Ved konkurrencer på Facebook og Instagram.

Konkurrencerne offentliggøres på shoppen eller Facebook. Vinderen offentliggøres på Facebook.

 

8. PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til vores underleverandører og fragtførerere for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos JBL Net ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på muuio.com er administrerende direktør Jeff Lundager. 

Som registreret hos JBL Net ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: admin@muuio.com. 

 

9. KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

10. STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

JLB Net ApS
Fortunvænget 13
2800 Kongens Lyngby
Telefon:+45 20 87 24 54
Email: ks@muuio.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

______________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________      Dato: _________________

 

 

(Udfyldes kun hvis formularens indhold meddeles på papir. Såfremt der anvendes mail, skal mailen indeholde samme informationer)

 

 

 

Opdateret 30. september 2018

 

-->