• Vi sender indenfor 24 timer
  • Fri fragt
  • Levering: 3-5 hverdage
  • Kundeservice: kontakt@muuio.com
  • 30 dages returret

Velkommen til Muuio - Dansk autoriseret forhandler af de populære ure - nye dameure og herreure fra hele verden

Originale ure - Din tryghed - Stærke priser - Hurtig levering - Tilfredse kunder

FAQs

Ofte stillede spørgsmål

Er urene på muuio.com originale?

Ja, vi sælger kun 100% originale ure.


Hvordan foretager jeg et køb?

For at foretage et køb på muuio.com skal du igennem 5 trin.

  1. Find det ur du ønsker og læg det i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Leverer I kun i Danmark?

Vi leverer i Danmark, samt hele Europa.


Hvad er leveringstiden?
Muuio.com leverer lagerførte varer 3-5 hverdage efter modtagelse af ordren, medmindre andet er anført. Bestiller du inden kl. 16.00, så pakkes uret den efterfølgende dag, medmindre der står nævnt, at der er ekstraordinær lang leveringstid. Ure der har længere leveringstid skaffes hjem og det kan derfor betyde at der går op til 5-8 hverdage. I sådanne tilfælde vil du modtage en mail med information fra os. 
Kan jeg følge mit ur, når det er bestilt og leverer I med omdeling? 

Muuio.com sender en trackingkode når uret sendes fra lageret. Bemærk at for ure med længere leveringstid, skaffes uret først hjem fra leverandøren. Derfor kan det gå op til 4 hverdage før du hører fra os. 

Dit køb leveres uden omdeling til nærmeste pakkeshop. I enkelte tilfælde vil dit ur blive leveret til din hjemadresse. Hvis du ikke er hjemme kan du ændre afleveringsted ved at følge trackingkoden. Alternativt vil fragtfirmaet lægge en besked til dig, så I kan aftale en ny leveringsdag.


Har jeg returret på mine køb?

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på muuio.com. Perioden regnes fra dagen for modtagelse af ordren. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 efter købet og returnering skal ske senest 3 dage efter datoen for anmeldelsen af ønsket returnering. Meddelelsen skal gives pr. mail på ks@muuio.com. Se mere på det vedhæftede dokument, sammen med din faktura. 

Du dækker selv returneringsomkostninger og du har ansvaret for, at pakken når frem til os og er uskadt.


Hvordan returnerer jeg?

Muuio.com dækker returneringsomkostninger, såfremt returnering sker på baggrund af fejl på produktet og henhold til forgående aftale med os. Læs mere på vores handelsbetingelser her


Hvordan får jeg tilpasset mit ur når det har lænke? 

Hos de fleste urmagere kan man mod et mindre beløb få tilpasset lænken. Vi sender dog gerne et værktøj, så du selv kan korrigere lænken. Bemærk at vi ikke kan tage ure retur, hvor der har været korrigeret på lænken.


Garanti og reklamationsret?

Der gives garanti og 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.


Kan man ringe til jer?

Vi hjælper gerne, men primært gennem mail.  Du er naturligvis velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular, hvorefter vi ringer tilbage samme dag.