• Vi sender indenfor 24 timer
  • Fri fragt i hele Danmark
  • Levering: 3-5 hverdage
  • Kundeservice: ks@muuio.com
  • 30 dages returret

Muuio.com - Dansk webshop med de populære urmærker fra hele verden

Originale ure til stærke priser - Hurtig levering - Tilfredse kunder

Betaling

Muuio ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ViaBill og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Muuio ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

e-pay

Muuio ApS anvender en dansk betalingsudbyder for at sikre dig som kunde bedst muligt. Vores shop har installeret den nyeste software der kan afsløre svindel med kreditkort, hvilket gør, at vi afviser anvendelsen af kort, som indikerer ualmindelig adfærd. Desværre kan det betyde, at såfremt du er bosiddende i Danmark, men anvender et udenlands registreret kreditkort eller modsat, vil din betaling blive afvist. Dette er dels for at undgå svindel på shoppen, men ligeledes at gøre det muligt at anvende stjålne kreditkort på vores shop.  

Levering

Muuio ApS leverer lagerførte varer i løbet af 3-5 hverdage efter modtagelse af ordre, medmindre andet er anført. Muuio ApS sender en mail med forventet leveringstid, når ordren er behandlet i vores administration. Betaling sker tidligst når uret er afsendt.
-->